Refugi de Malniu, Girona

El refugi de Malniu està situat als peus de l'Puigpedrós, cim més alt de la Cerdanya catalana, i al costat dels llacs de Malniu, a 2.138 m d'altitud, i dins de la Reserva Nacional Cerdanya - Alt Urgell, al municipi de Meranges.

Una de les activitats que es poden fer des del refugi:
Potent ruta circular de 2000 metres de desnivell, sortint i arribant al refugi de Malniu. La ruta passa pel Puigpedrós, circ d'Engorgs, la Carbassa, ...
Al refugi us facilitarà tota la logística per a fer aquesta activitat. 

Magnifica ruta als llacs de Malniu, una de les zones mes populars de la Cerdanya. El mes interessant d’aquesta excursió es que ens permet descobrir llacs i racons d’alta muntanya amb una dificultat técnica molt baixa i en poca estona. Per anar i tornar necessitarem una hora per al llac de Malniu i tres hores si volem arribar al llac de Mal, passant per Prat Fondal que es un esplèndid mirador de la vall. Circuit molt ben senyalitzat.

Com arribar-hi?
Accessos i aproximació: a la N-260, al poble de Ger, prendre el desviament cap a Meranges. Passar el poble i seguir la pista forestal fins al refugi (10 km).

Refugi de Malniu, 17539 Meranges, Girona
info@refugimalniu.com
(+34) 616855535 - 972 19 75 58



El refugi està situat en un lloc fantàstic a plena natura, envoltat de muntanyes, boscos i llacs. Lloc molt adequat per fer rutes a peu, fins i tot amb nens.

Una ruta molt maca fins al llac de Malniu.

Fen la ruta dels llacs si poden trobar grups de cavalls.

Un cop al llac gaudir de l'aigua de la natura al màxim.


Com arribar-hi?
Accessos i aproximació: a la N-260, al poble de Ger, prendre el desviament cap a Meranges. Passar el poble i seguir la pista forestal fins al refugi (10 km).
En aquesta imatge es veu el poble de Meranges, i el recorregut de la carretera d'accés al refugi


MÉS LLOC D'INTERÈS